fbpx

Prin cumpărarea unui bilet, Participantul declară că a citit, a înțeles și se obligă să respecte acest Regulament.

DENUMIREA EVENIMENTULUI: DISCOTECA ’90 CLUJ
DATA DESFĂȘURĂRII: 20 SEPTEMBRIE 2024
LOCAȚIE: Sala Polivalentă BTarena, Cluj-Napoca
ARTIȘTI PARTICIPANȚI: HADDAWAY, NO MERCY, FIVE, CULTURE BEAT, CAPTAIN JACK, ALICE DJ, GROOVE COVERAGE, A.S.I.A. și 3 SUD EST

PROGRAM:

Va fi afișat cu câteva zile înainte de eveniment.

INFORMAȚII ESENȚIALE:

 1. Accesul publicului în sală va fi permis începând cu ora 17:30. Recomandăm spectatorilor să ajungă la Sala Polivalentă BTarena înainte de ora 18:00 pentru a evita formarea de cozi la intrare.
 2. Participanții la concert sunt rugați să se deplaseze la Sala Polivalentă BTarena pe jos, cu mijloace de transport în comun sau cu taxi, din cauza numărului limitat de locuri de parcare din zonă. În cazul în care participanții sosesc la concert cu autoturismele personale, organizatorii subliniază faptul că parcarea Sălii Polivalente BTarena va dispune de un număr foarte mic de locuri de parcare disponibile.
 3. La intrarea în BTarena, posesorii de bilete PARTY ZONE vor primi o brățară de acces care le va permite accesul în sala de concert.
 4. NU este permis accesul copiilor sub 4 ani. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani împliniți au intrare gratuită la PARTY ZONE, respectiv la toate categoriile cu locuri pe scaune, în cazul în care stau în brațele însoțitorului adult. Copiii cu vârsta de peste 8 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult. Minorii trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult. Dacă părinții aleg să vină însoțiți de copii (cu vârsta peste 4 ani împliniți), o vor face pe proprie răspundere. IMPORTANT! Recomandăm insistent părinților să asigure copiilor sub 10 ani căști de protecție fonică.
 5. Organizatorul garantează DOAR valabilitatea biletelor vândute de către CONCERTE CLUJ – Backstage Production SRL prin intermediul vendorului autorizat iaBilet.ro.
  ATENȚIE! Organizatorul nu încurajează achiziționarea de bilete din alte surse, diferite de cele comunicate oficial, și nu garantează accesul cu bilete achiziționate din surse neoficiale.
  Nu cumpărați de pe website-uri cu bilete la suprapreț precum viagogo.com!
 6. În interiorul BTarena vor fi amplasate 2 puncte de soluționare a eventualelor situații ce pot apărea referitor la biletele achiziționate, semnalizate ca puncte pentru „SESIZĂRI BILETE”. Acestea vor fi plasate la cele 2 intrări, ACCES TRIBUNE și ACCES PARTY ZONE.
 7. Accesul în Sala Polivalentă este INTERZIS cu: mâncare, băuturi de orice fel, umbrele, recipiente din sticlă, plastic sau metal (cu excepția medicamentelor menționate explicit mai jos), brichete, parfumuri, sprayuri, deodorante etc., aparate foto și video (cu excepția celor menționate explicit mai jos), animale de companie, bețe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure și/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc.), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/sprayuri de protecție personală, droguri. Toți participanții vor trece de un control corporal la intrare. În cazul în care un participant refuză verificarea, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu îi permite accesul în Sala Polivalentă BTarena.
 8. Accesul în Sala Polivalentă este PERMIS cu: medicamente (însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, în cantitate de maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm, aparate de fotografiat compacte, un bagaj cu capacitatea de maximum 15 litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune).
 9. În incinta BTarena, spectatorii vor avea la dispoziție băuturi alcoolice, bauturi răcoritoare, apă, cafea și stand de fast food. Produsele pot fi achiziționate cu numerar sau card bancar, din toate barurile amplasate în locație.
  Minorii nu vor putea achiziționa, nici consuma băuturi alcoolice!
 10. Fumatul va fi permis doar în zone special amenajate, în exteriorul Sălii Polivalente BTarena, Cluj-Napoca.
 11. Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, participanții declarând, prin prezență, că sunt apți din punct de vedere fizic și psihic. Astfel, persoanele cu afecțiuni psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efectele speciale sonore, vizuale şi audio reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.
 12. Evenimentul va începe la ora 19:00. Între concertele artiștilor vor avea loc pauze de cca. 10  minute, animate cu muzica anilor ’90. Orele de începere și de încheiere a oricăror concerte din cadrul DISCOTECA ‘90 CLUJ, precum și ordinea spectacolelor artiștilor, anunțată în prealabil, pot fi modificate unilateral de către Organizator, Participantul neavând dreptul de a cere despăgubiri în cazul acestor modificări.

I. ORGANIZATOR

SC BACKSTAGE PRODUCTION SRL
CUI: RO 35511741
Nr. înregistrare la Registrul Comerțului: J12/322/2016
Sediul: Cluj-Napoca, str. János Bolyai nr. 9/4, județul Cluj

II. DISPOZIȚII GENERALE

Prin cumpărarea unui bilet, Participantul declară că a citit, a înțeles și se obligă să respecte acest Regulament.

Prezentul Regulament se aplică la organizarea și desfășurarea evenimentului DISCOTECA ‘90 CLUJ (denumit în continuare Concertul), organizat de CONCERTE CLUJ – Backstage Production SRL (intitulat în continuare Organizator). Regulamentul conține prevederile pe care fiecare participant la eveniment trebuie să le respecte și obligațiile acestuia în relația cu Organizatorul și ceilalți participanți la DISCOTECA ‘90 CLUJ. Regulamentul poate fi accesat pe www.discoteca90.ro, secțiunea Regulament.
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricând acest Regulament, fără o înștiințare în prealabil a Participantului. Orice modificare va fi afișată pe site-ul evenimentului www.discoteca90.ro, fiind de imediată aplicare după momentul afișării.

Organizatorul își rezervă dreptul de a aduce modificări de orice fel asupra evenimentului, inclusiv schimbarea a maximum 2 artiști din cei 9 anunțați în prealabil, dacă această schimbare are la bază motive de denunțare unilaterală din partea unui artist. Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri nici în cazul acestor modificări.

III. CATEGORII DE BILETE ȘI ACHIZIȚIONAREA ACESTORA

1. CATEGORII DE BILETE

1.1 Biletele pot fi achiziționate online, de pe www.discoteca90.ro și www.iabilet.ro, precum și din rețeaua fizică iaBilet.ro, din toată țara.
1.2 Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prețul biletelor fără o înștiințare în prealabil.
1.3 NU este permis accesul copiilor sub 4 ani. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani împliniți au intrare gratuită la PARTY ZONE, respectiv la toate categoriile cu locuri pe scaune, în cazul în care stau în brațele însoțitorului adult. Copiii cu vârsta de peste 8 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult. Minorii trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult. La cererea persoanelor responsabile cu securitatea și monitorizare, precum și a reprezentanților Organizatorului, însoțitorul are obligația să prezinte documente (carnet de elev, pașaport sau orice alt document care conține poza minorului) care atestă vârsta minorului.
1.4 Organizatorul garantează DOAR valabilitatea biletelor vândute de către CONCERTE CLUJ – Backstage Production SRL prin intermediul vendorului autorizat iaBilet.ro.
ATENȚIE! Organizatorul nu încurajează achiziționarea de bilete din alte surse, diferite de cele comunicate oficial, și nu garantează accesul cu bilete achiziționate din surse neoficiale.
Nu cumpărați de pe website-uri cu bilete la suprapreț precum viagogo.com!
1.5 În cazul în care vor fi descoperite bilete/invitații/brățări contrafăcute sau falsificate, Organizatorul va sesiza organele de urmărire penală competente.
1.6 Biletele cumpărate nu pot fi returnate, iar contravaloarea lor nu poate fi restituită.
1.7 Bilete achiziționate nu pot fi folosite decât pentru uz personal. Prin excepție, biletele achiziționate pot fi folosite în scop comercial, cum ar fi pentru organizarea de campanii promoționale, oferirea biletelor drept premii pentru concursuri etc., doar cu acordul prealabil și în scris al Organizatorului. Nerespectarea acestei obligații va duce la anularea biletelor folosite în scop comercial și obligarea persoanelor responsabile la repararea prejudiciului astfel creat.

2. CUMPĂRAREA BILETELOR

2.1 Cumpărarea online a biletelor se poate face de pe bilete.discoteca90.ro și www.iabilet.ro. Plata se face doar prin intermediul cardului bancar, iar biletul va fi emis doar în momentul în care plata a fost confirmată. Ulterior, participanții vor primi biletul în format online pe adresa de e-mail furnizată.
2.2 Cumpărarea biletelor de la partenerul autorizat iaBilet.ro se face în conformitate cu termenele și condițiile emise de către acesta. Partenerul autorizat are dreptul de a percepe un comision de administrare care se adaugă peste prețul normal al biletului.
2.3 Biletele pot fi achiziționate și din rețeaua fizică iaBilet.ro, din toată țara. Detaliile sunt prevăzute pe www.iabilet.ro.

IV. PARTICIPAREA LA EVENIMENT

1. ACCESUL LA CONCERT

1.1 Accesul publicului în sală va fi permis începând cu ora 17:30. Recomandăm spectatorilor să ajungă la Sala Polivalentă BTarena înainte de ora 18:00 pentru a evita formarea de cozi la intrare.
Participanții la concert sunt rugați să se deplaseze la Sala Polivalentă BTarena pe jos, cu mijloace de transport în comun sau cu taxi, din cauza numărului limitat de locuri de parcare din zonă. În cazul în care participanții sosesc la concert cu autoturismele personale, organizatorii subliniază faptul că parcarea Sălii Polivalente BTarena va dispune de un număr foarte mic de locuri de parcare disponibile.
1.2 În interiorul BTarena vor fi amplasate 2 puncte de soluționare a eventualelor situații ce pot apărea referitor la biletele achiziționate, semnalizate ca puncte pentru „SESIZĂRI BILETE”. Acestea vor fi plasate la cele 2 intrări, ACCES TRIBUNE și ACCES PARTY ZONE.
1.3 Posesorii de bilete PARTY ZONE vor primi o brățară de acces care le va permite accesul în sala de concert. Brățările sunt netransferabile și netransmisibile! Participanții au obligația de a purta brățările pe toată durata desfășurării evenimentului, la încheietura mâinii sau în cazuri excepționale și bine justificate, în alt loc vizibil, cu condiția ca brățara să nu poată fi scoasă fără a fi deteriorată. Organizatorul își rezervă dreptul (prin colaboratorii săi) de a verifica ori de câte ori consideră necesar brățările, atât la intrarea în incinta Concertului, cât şi pe tot perimetrul Concertului. Menținerea integrității brățării este responsabilitatea exclusivă a participantului, acesta fiind singurul răspunzător în cazul pierderii, avarierii sau distrugerii acesteia.
1.4 Participanții au obligația de a sesiza reprezentanții Organizatorului cu privire la orice defect al brățării la momentul primirii acesteia și să solicite înlocuirea acesteia sau remedierea neconformității de îndată. Neîndeplinirea acestei obligații înlătură răspunderea Organizatorului cu privire la starea brățării, iar participantul pierde dreptul de a solicita înlocuirea acesteia.
Organizatorul nu va înlocui brățările deteriorate de către Participanți sau pierdute de aceștia. Participanții cu brățări deteriorate își pierd dreptul de a se afla în zona de desfășurare a evenimentului, fiind excluși în afara acesteia. În cazul pierderii, deteriorării de orice fel a brățării, Participantul este obligat să-și achiziționeze un bilet nou dacă dorește să rămână în zona de desfășurare a evenimentului.
1.5 Intrarea/ieșirea din perimetrul Concertului se face doar prin zonele special amenajate, prin validarea brățării. Din motive de siguranță, Participanții care au achiziționat bilete cu loc în tribune NU vor avea acces în PARTY ZONE (pe suprafața terenului de joc). Spectatorii cu brățări PARTY ZONE vor putea circula prin căile semnalizate, inclusiv pe scările din tribunele de la nivelul 1 al Sălii Polivalente BTarena.
1.6 Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, participanții declarând, prin prezență, că sunt apți din punct de vedere fizic și psihic. Astfel, persoanele cu afecțiuni psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efectele speciale sonore, vizuale şi audio reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.
Organizatorul atrage atenția participanților că spectacolele pot include și puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice.
1.7 Accesul în Sala Polivalentă este INTERZIS cu: mâncare, băuturi de orice fel, umbrele, recipiente din sticlă, plastic sau metal (cu excepția medicamentelor menționate explicit mai jos), brichete, parfumuri, sprayuri, deodorante etc., aparate foto și video (cu excepția celor menționate explicit mai jos), animale de companie, bețe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure și/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc.), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/sprayuri de protecție personală, droguri.
Toți participanții vor trece de un control corporal la intrare. În cazul în care un participant refuză verificarea, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu îi permite accesul în Sala Polivalentă BTarena.
1.8 Accesul în Sala Polivalentă este PERMIS cu: medicamente (însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, în cantitate de maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm, aparate de fotografiat compacte, un bagaj cu capacitatea de maximum 15 litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune).
1.9 Dacă în urma verificărilor de la intrare sau din cadrul Concertului vor fi identificate obiecte care nu respectă prevederile Regulamentului, acestea vor fi confiscate și nu vor fi returnate ulterior. Participanții au dreptul să se întoarcă de la control și să își lase obiectele respective într-un spațiu din afara Concertului (ex: mașină, spațiul de cazare externă etc.) sau să le arunce la tomberoanele special amenajate pentru astfel de obiecte. Excepție fac obiectele ilegale sau deținute ilegal.
1.10 În cazul în care asupra unei persoane se vor găsi obiecte ilegale (ex. droguri, substanțe narcotice) sau deținute ilegal (ex. armă de foc deținută fără permis), vor fi sesizate organele competente și se vor dispune măsurile necesare. În cazul în care, în urma controlului, vor fi găsite arme deținute legal, nu va fi permis accesul respectivului participant în incinta Concertului, fiind contrar Regulamentului.

2. MINORII

2.1 NU este permis accesul copiilor sub 4 ani.
2.2 Dacă părinții aleg să vină însoțiți de copii (cu vârsta peste 4 ani împliniți), o vor face pe proprie răspundere. IMPORTANT! Recomandăm insistent părinților să asigure copiilor sub 10 ani căști de protecție fonică.
2.3 Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani împliniți au intrare gratuită la PARTY ZONE, respectiv la toate categoriile cu locuri pe scaune, în cazul în care stau în brațele însoțitorului adult. Copiii cu vârsta de peste 8 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult. Minorii trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult.
2.4 În orice situație, Organizatorul nu va fi ținut responsabil pentru nici un fel de incident sau accident care privește minorii, întreaga răspundere revenind minorilor și/sau părinților/persoanei care exercită autoritatea părintească. Organizatorul atrage atenția părinților/persoanelor care exercită autoritatea părintească asupra faptului că acestora le revine obligația de supraveghere a minorului și vor fi ținuți răspunzători pentru orice prejudiciu rezultat din nerespectarea acestei obligații.
2.5 Minorilor le este interzis consumul de băuturi alcoolice și țigări.
2.6 La cererea persoanelor responsabile cu securitatea și monitorizarea, precum și a reprezentanților Organizatorului, însoțitorul are obligația să prezinte documente (carnet de elev, pașaport sau orice alt document care conține poza minorului) care atestă vârsta minorului.

3. DESFĂȘURAREA EVENIMENTULUI

3.1 Evenimentul va începe la ora 19:00. Între concertele artiștilor vor avea loc pauze de cca. 10 minute, animate cu muzica anilor ’90. Orele de începere și de încheiere a oricăror concerte din cadrul DISCOTECA ‘90 CLUJ, precum și ordinea spectacolelor artiștilor, anunțată în prealabil, pot fi modificate unilateral de către Organizator, Participantul neavând dreptul de a cere despăgubiri în cazul acestor modificări.
3.2 Organizatorul pune în vederea participanților faptul că în condiții de vreme extremă, ploi torențiale, grindină, tunete, fulgere etc. există posibilitatea ca ieşirile din Concertul să fie aglomerate, motiv pentru care aceştia trebuie să îşi păstreze calmul. În toate aceste situaţii, participanţii trebuie să urmărească şi să respecte comunicările sau instrucţiunile Organizatorului sau a reprezentanţilor aparţinând Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgență.

4. REGULI DE CONDUITĂ ÎN CADRUL CONCERTULUI

4.1 Toţi participanţii trebuie să respecte regulile sociale, legile şi regulile enumerate în acest Regulament. Participanţilor nu le este permis să desfăşoare niciun fel de activităţi care ar putea să pună în pericol sau să afecteze în orice mod siguranţa sau drepturile celorlalţi participanţi. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii (materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului şi va putea solicita despăgubiri persoanelor vinovate de încălcarea acestuia.
4.2 Traficul sau consumul de droguri este ilegal, strict interzis şi va fi pedepsit conform legilor în vigoare.
4.3 Participanţii sunt obligaţi ca, în incinta locației Concertului, să păstreze intact spațiul interior, scaunele, accesoriile și amenajările din sală, holurile, toaletele, incluzând construcţiile de orice fel, fără să provoace distrugeri sau stricăciuni.
4.4 Organizatorul are dreptul de imagine asupra întregului eveniment și poate utiliza imaginile foto și video, efectuate de propriul personal, în diverse materiale realizate cu ocazia evenimentului și post-eveniment.
Participanții iau notă de faptul că Organizatorul, Partenerii Contractuali autorizați de organizator, asociații săi, membrii presei, alți Participanți și alți Terți pot realiza înregistrări audio și de imagini ale evenimentului. Prin urmare, toți Participanții, în virtutea participării lor la eveniment, acordă Organizatorului (precum și celor autorizați de acesta din urmă), prin luarea la cunoștință a prezentului Regulament, permisiunea expresă pentru înregistrarea și publicarea imaginii, înfățișării și acțiunilor lor. Persoana care face înregistrările conform regulilor sus-menționate va obține drepturi de folosință transferabile și exclusive cu privire la înregistrările Participanților, orice prezentare a respectivelor imagini trebuind să fie în legătură cu evenimentul. Organizatorul și persoanele autorizate de organizator au dreptul nerestricționat de a obține profit, de a utiliza (în special în scopul promovării evenimentului), a copia, a publica, a face publice, a difuza public și distribui astfel de înregistrări ale Participanților, fără a fi necesar să îi plătească pe Participanți pentru aceasta. Participanții iau notă în mod expres de faptul că Organizatorul poate înregistra evenimentul, concertele și programele, poate copia înregistrările și le poate distribui prin mijloace purtătoare de imagine, le poate difuza sau le poate face publice în mod repetat, prin mijloace de transmisie a datelor prin cablu sau prin orice alte mijloace (de ex. prin YouTube, Facebook, Instagram, TikTok etc.). Participanții nu au dreptul, în limitele prevederilor legale, să ridice pretenții împotriva Organizatorului în legătură cu înregistrările și publicarea lor conform celor prevăzute mai sus.
4.5 Participanții au dreptul să realizeze înregistrări audio și de imagini în cadrul evenimentului, dar numai cu ajutorul unui instrument de înregistrare a sunetelor și imaginilor încorporat într-un smartphone sau o tabletă utilizat în scop personal sau cu un alt echipament neprofesional. Participanții nu pot, fără acordul prealabil al Organizatorului, să vândă, să utilizeze în schimbul unui preț sau să utilizeze gratuit, dar în scopuri comerciale, înregistrările de imagine și voce pe care le-au făcut. Organizatorul, în mod expres, nu răspunde pentru încălcarea regulilor anterior menționate de către alți Participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a stabili zone/locații cu fotografierea/filmatul interzise. În caz de nerespectare, Organizatorul are dreptul de a confisca aparatul foto/video până la sfârșitul evenimentului și de a șterge respectivele înregistrări. Este strict interzisă ridicarea de drone deasupra Concertului sau montarea de echipamente profesionale de filmat.
4.6 Este interzisă orice formă de activitate economică, comercială sau publicitară în perimetrul evenimentului – inclusiv în zona din fața porților de intrare la eveniment – fără permisiunea prealabilă scrisă a organizatorului.
4.7 Vânzarea băuturilor alcoolice trebuie să respecte dispozițiile legii și niciun fel de astfel de băuturi nu pot fi oferite minorilor sub 18 ani și persoanelor aflate în stare de ebrietate de către niciun Partener Contractual din cadrul evenimentului. Utilizarea substanțelor calificate ca droguri interzise în baza legii aplicabile este interzisă în zone de desfășurare a evenimentului și se pedepsește prin lege.
4.8 Sunt interzise orice demonstrații de orice natură, care nu au legătură cu evenimentul, indiferent de numărul participanților, dacă Organizatorul nu și-a dat aprobarea prealabilă scrisă în acest sens. Această aprobare este acordată de organizator la libera sa alegere, în baza solicitării prealabile a organizatorului respectivei demonstrații.
4.9 Este interzisă utilizarea focului prin orice mijloace (amenajare de focuri de atmosferă sau orice alte metode de foc deschis, artificii) şi a materialelor inflamabile pe întreg perimetrul Concertului sau în apropierea acestuia.
4.10 În zona de desfășurare a evenimentului, salariații autorizați și cu calificare corespunzătoare ai Organizatorului sau Partenerii Contractuali ai acestuia vor asigura aplicarea normelor de conduită și siguranță. Participanții se angajează în mod expres, în virtutea participării lor la eveniment, că vor coopera pe deplin cu aceste persoane în limitele legii și vor respecta instrucțiunile acestora în cadrul evenimentului în caz de urgență sau dacă alte circumstanțe semnificative (de ex. din motive de sănătate publică) o justifică.
4.11 La eveniment se pot utiliza atât Servicii și Produse gratuite, cât și Servicii și Produse pentru care se percepe plată. Participanții se obligă să plătească toate Serviciile și Produsele de care beneficiază și pentru care se percepe plată și își asumă răspunderea pentru plata imediată a tuturor prețurilor și taxelor de cumpărare datorate.
Participanții vor efectua plata Produselor și Serviciilor pentru care se percepe plată utilizând metodele de plată oferite de organizator sau Partenerii Contractuali. Dacă Organizatorul decide astfel, pe amplasamentul evenimentului toate prețurile și taxele de cumpărare vor fi plătibile exclusiv prin metodele desemnate de Organizator, în loc de numerar.
Participanții iau notă în mod expres de faptul că pot achiziționa și Produse și Servicii în legătură cu evenimentul care sunt oferite de alți Parteneri Contractuali, și nu de către organizator. În astfel de cazuri, contractul este încheiat direct între Participant și Partenerul Contractual, iar drepturile și obligațiile decurgând din relația juridică se aplică exclusiv Participantului și Partenerului Contractual. Participanții confirmă în mod expres că nu pot ridica nicio pretenție împotriva Organizatorului în legătură cu Produsele și Serviciile respective sau în legătură cu contractul pentru respectivele Produse și Servicii.
Organizatorul declară, de asemenea, în general, că nu răspunde în niciun fel în legătură cu Produsele și Serviciile furnizate de Partenerii Contractuali. Participanții pot utiliza Serviciile și Produsele furnizate de Partenerii Contractuali exclusiv pe riscul propriu. Organizatorul nu își asumă nicio răspundere pentru prejudiciile ce decurg din sau sunt suferite în legătură cu cumpărarea sau utilizarea unor Servicii și Produse furnizate de Partenerii Contractuali.
4.12 În incinta BTarena, spectatorii vor avea la dispoziție băuturi alcoolice, bauturi răcoritoare, apă, cafea și stand de fast food. Produsele pot fi achiziționate cu numerar sau card bancar, din toate barurile amplasate în locație.
4.13 Fumatul va fi permis doar în zone special amenajate, în exteriorul Sălii Polivalente BTarena, Cluj-Napoca.
4.14 Accesul în interiorul altor spații din locație, cu excepţia celor special amenajate pentru desfășurarea Concertului, este interzis.

5. OBIECTE PIERDUTE

5.1 Obiectele pierdute și găsite pot fi aduse la Punctul INFO din Sala Polivalentă BTarena. Proprietarii acestor obiecte le pot recupera urmând o procedură a Organizatorului care constă în identificarea persoanei şi a obiectului pierdut. După Concert, Organizatorul va păstra obiectele nerecuperate pentru o perioadă de cel mult 1 zi de la momentul predării către Punctul INFO.
5.2 Organizatorul nu are obligația de a asigura depozitarea bunurilor pentru o perioadă mai lungă de o zi și nici să asigure livrarea bunurilor către proprietari.
5.3 În cazul produselor perisabile sau care se deteriorează rapid, termenul de o zi va putea fi redus de către Organizator, fără o notificare prealabilă

6. SECURITATE. PRIM AJUTOR

6.1 Organizatorul recomandă spectatorilor ca, odată intrați în spațiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență de sectorul în care au alocate biletele.
6.2 În interiorul perimetrului Concertului Organizatorul asigură securitatea și paza printr-un partener calificat şi acreditat să facă acest lucru. În timpul evenimentului, participanții sunt obligaţi să respecte agenţii de securitate, să colaboreze cu aceştia şi să le respecte instrucţiunile în caz de urgenţă.
6.3 În caz de incidente de violență sau de punere în pericol a integrității corporale a altor persoane, personalul care asigură securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta în care se desfășoară evenimentul.
6.4 Pe teritoriul Concertului există două echipaje de prim-ajutor semnalizate și indicate pe hartă, în caz de nevoie, în care vor activa persoane calificate. Participantul consimte să i se acorde tratamentul medical ce poate fi considerat potrivit în caz de vătămare, accident sau boală pe durata evenimentului și exonerează complet de răspundere Organizatorul și toate persoanele care participă la acordarea tratamentului medical respectiv pentru orice astfel de acțiuni, în limitele prevederilor legale.
6.5 Organizatorul trebuie să ia măsurile corespunzătoare astfel încât Participanții să fie informați despre măsurile și activitățile de prevenire și protecție din cadrul zonei de desfășurare a evenimentului.
6.6 Fiecare Participant are obligația de a manifesta un comportament civilizat față de ceilalți Participanți la eveniment. În mod deosebit, în scopul unei bune desfășurări a evenimentului, Participanții au următoarele obligații:

 1. să comunice imediat echipei de securitate și/sau reprezentanților Organizatorului orice situație despre care au motive întemeiate să o considere un pericol pentru securitatea și sănătatea Participanților;
 2. să aducă la cunoștința echipei de securitate și/sau reprezentanților Organizatorului orice fel de incidente suferite de propria persoană;
 3. să coopereze cu echipa de securitate și/sau reprezentanții Organizatorului, autorităților competente, voluntarilor, pentru a permite asigurarea unei bune desfășurări a evenimentului, fără riscuri pentru securitate și sănătate;
 4. să respecte prevederile legislației din domeniul securității și sănătății și măsurile de aplicare a acestora;
 5. Participantul care observă un incendiu are obligația să anunțe prin orice mijloc echipa de securitate și/sau reprezentanții Organizatorului, pentru limitarea și stingerea incendiului;
 6. în caz de incendiu, orice Participant are obligația să acorde ajutor.

V. GARANŢII ŞI RESPONSABILITĂŢI

Organizatorul garantează accesul şi utilizarea serviciilor din cadrul Concertului oricărui participant care deține un bilet valid.

Datele de desfășurare ale Concertului pot fi modificate unilateral de Organizator în caz de forţă majoră sau caz fortuit. Datele Concertului nu vor fi schimbate în cazul unor condiții meteorologice nefavorabile (ploi, furtuni etc.).
În cazul în care, din cauze independente de Organizator (forță majoră), unul sau mai multe din concertele incluse în DISCOTECA ‘90 CLUJ (dar nu toate) se anulează, spectatorii nu vor beneficia de rambursarea contravalorii biletelor.

În caz de război, atac terorist, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundație, scurtcircuit major, epidemii, sau alte cazuri ce nu pot fi prevăzute sau nu pot fi controlate de Organizator sau de Participant, niciuna dintre părţi nu este obligată să respecte obligațiile din prezentul Regulament.

Organizatorul nu este responsabil pentru acţiuni ce se petrec în afara Locației Concertului.

Participanții vor fi ținuți răspunzători pentru orice prejudiciu provocat Organizatorului, colaboratorilor acestuia sau terților prin nerespectarea dispozițiilor legale sau a prevederilor prezentului regulament.

Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant în incinta Locației Concertului total sau parţial sau de a invita participantul să părăsească incinta Concertului, în cazul încălcării regulamentului prezent sau a unei legi în vigoare din România.

VI. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Organizatorul deține toate drepturile de proprietate intelectuală asupra numelor comerciale, siglei, adreselor de e-mail, nume de domenii sau URL, elemente grafice, precum şi asupra materialelor, textelor şi a tuturor informaţiilor, indiferent dacă acestea sunt înregistrate sau nu, de pe www.discoteca90.ro sau alte canale/platforme online conectate cu evenimentul DISCOTECA ‘90 CLUJ. Acestea nu vor putea fi utilizate, transferate, cesionate, modificate sau distribuite fără acordul expres, exprimat în scris al Organizatorului. De asemenea, Organizatorul deține dreptul de proprietate intelectuală asupra tuturor operelor realizate de către colaboratorii și/sau angajații acestuia în cadrul Concertului, cum ar fi fotografii, filmări, texte, elemente grafice etc.

Organizatorul nu va avea nicio responsabilitate, de nicio natură, pentru:

 1. Orice fel de prejudiciu (direct sau indirect) ce rezultă din utilizarea sau din incapacitatea de utilizare a informației prezentate pe website în legătură cu evenimentul;
 2. Orice tip de erori sau omisiuni în conținut ce pot genera prejudicii.

Organizatorul, fără nicio notificare prealabilă, poate șterge, modifica sau adăuga orice informație pe website și pe rețelele de socializare, suspenda orice activitate pe website și pe rețelele de socializare, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri, platforme, rețele de socializare sau pagini create pe rețele de socializare, organizatorul nu garantează și/sau confirmă sub nicio formă tipul de informație care poate fi găsit pe aceste site-uri.
Organizatorul nu este responsabil nici pentru comentariile afișate de către utilizatori pe site sau pe rețelele de socializare. Orice informație, date, text, fotografii, grafică etc. conținute pe website/paginile proprii create pe rețelele de socializare sunt responsabilitatea acelei persoane/entități de la care provine.

VII. RELAȚIE JURIDICĂ

Prezentul Regulament se aplică atât Participanților autorizați, cât și celor neautorizați.
Prin cumpărarea unui bilet, dar și prin participarea la eveniment, Participantul declară că a citit, a înțeles și se obligă să respecte acest Regulament, dar și condițiile Organizatorului de a controla respectarea lui. Acceptarea prezentului Regulament marchează încheierea relației contractuale dintre Participanții autorizați și Organizator.
Participanții neautorizați nu vor avea niciun fel de drepturi în relația cu Organizatorul, deoarece acesta nu încheie o relație contractuală cu aceștia și nu își asumă obligații față de ei.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricând acest Regulament, fără o înștiințare în prealabil a Participantului. Orice modificare va fi afișata pe site-ul evenimentului www.discoteca90.ro și la intrarea în locul de desfășurare a evenimentului, fiind de imediată aplicare după momentul afișării. Organizatorul recomandă participanților să monitorizeze modificările prezentului Regulament.

IMPORTANT!

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor, precum și vânzarea la suprapreț a biletelor. Organizatorul își rezervă dreptul de a-i sancționa pe cei care vor fi găsiți că desfășoară astfel de activități, cât și de a anula biletele respective. Organizatorul garantează doar valabilitatea biletelor vândute prin rețelele partenerilor contractuali sau prin punctele de vânzare proprii.